Otvorený list voličom neoliberálnych strán

0 13. máj 2019, zdroj a foto: FB Ján Mikovčák
13. máj 2019
zdroj a foto: FB Ján Mikovčák
Nakoľko sa objavujú listy určené voličom Ľudovej strany Naše Slovensko dovolím si napísať list voličom neoliberálnych strán ako napríklad SaS, PS, SPOLU, MOST-HÍD, OĽANO, KDH.
Ilustračný obrázok.

Upozorňujem voličov neoliberalnych strán aby si uvedomili, že aj Hitler sa dostal k moci demokratickým spôsobom. Strany ako SaS, PS, MOST-HÍD, SPOLU, OĽANO, KDH a podobne zmýšľajúce strany, svojou rétorikou a konaním dokázali svoje proti demokratické a totalitné postoje. Ich odchovanci na školách chcú strieľať občanov s iným názorom ako majú oni, nerešpektujú najvyššie štátne inštitúcie napríklad rozhodnutie Najvyššieho Súdu Slovenskej republiky, uzurpovali si právo nálepkovať, dehonestovať a prenasledovať občanov nesúhlasiacich s ich názorom. Ovplyvňujú rozhodovanie súdov. Ďalej je im blízke šírenie propagandy, napríklad v televíznych debatách bez oponentov, kde sa dvaja, traja alebo viacerí pseudoodborníci navzájom utvrdzujú vo svojich názoroch. Predstavitelia spomenutých strán nepotrebujú relevantné dôkazy na odsúdenie iných štátov a bez rozmyslu podporujú americké okupačné vojnové ťaženie a protiruskú a protislovanskú rétoriku. Viď napríklad rétorika pána Martina Klusa pri vymyslenej kauze Novičok, kde nepotreboval žiadne presvedčivé dôkazy, nakoľko mu stačilo tvrdenie Veľkej Británie. Predstavitelia týchto strán viac krát verejne deklarovali svoje nedemokratické názory a postoje ako napr.: všetci voliči ĽS Naše Slovensko sú fašisti a nemali by mať právo voliť, nemali by mať právo vlastniť zbraň. Ich voliči a sympatizanti verejne prehlasujú aby dôchodcovia nemali právo voliť alebo aby občania nesúhlasiaci s EÚ nešli k voľbám. Predstavitelia spomínaných strán vyvíjajú činnosť vedúcu k vybudovaniu vojenských základní cudzej veľmoci na našom území a niektorí vyzývajú k prevzatiu moci. Neoliberálni politici z dotknutých strán určujú kto a čo povie v médiách, kto sa v médiách bude prezentovať a kto nie. Podporujú primitívne FB stránky šíriace nenávisť a zlo v našej spoločnosti. Už teraz využívajú nedemokratické a totalitné praktiky, čo bude nasledovať ak sa dostanú k moci? Preto vyzývam voličov SaS, PS, OĽANO, SPOLU, MOST-HÍD, KDH a ďalších pohrobkov SDKÚ aby dobre zvážili svoje rozhodnutie, nakoľko spomínané strany v minulosti a rovnako aj dnes konali a konajú totalitne a je viac ako pravdepodobné, že v budúcnosti budú konať rovnako.

Lídri EÚ sa nedohodli na top pozíciách a zvolali krízový summit
Za necelý rok podala prokuratúra obžalobu na 963 cudzincov
Europoslanci chcú spoločné pravidlá pre národnostné menšiny v…
Prečo je vraj aplikácia FaceApp nebezpečná